Landelijke bezorging seizoensproducten

05-03-2015    09:48

Bezorgdienst De Krat.nl gaat lokale seizoensproducten met ingang van deze maand landelijk bezorgen. Dat meldt Distrifood. In 2010 begon De Krat, als eerste in Nederland, met het bezorgen van kratjes met lokale seizoensproducten op kleine schaal in en rond Amsterdam.

De afgelopen jaren groeide het bedrijf en werd de dienstverlening uitgebreid naar de hele Randstad. Nu de logistiek het toelaat gaat De Krat ook voldoen aan de klantenvraag uit heel Nederland, aldus het bedrijf.

De Krat verkoopt lokale en duurzaam gekweekte kwaliteitsproducten die in de supermarkt moeilijk of niet te krijgen zijn en wil daarbij lokale boeren en telers steunen. De Krat bevat nu naast seizoensgroenten, zoals de al langer bekende groententassen, ook vlees, vis, brood, kaas, eieren en andere lokale delicatessen. Het bedrijf biedt  naast de Weekendkrat, ook een Gemakskrat aan die op maandag wordt bezorgd en die drie gemakkelijke, snelle maaltijden bevat.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...