Vandaag gaat ons bloemetje naar...

25-03-2020    11:00   |    Goedemorgen

Vandaag sturen wij namens Esther van Winden van Royal Brinkman een bosje bloemen naar een goede vriendin van haar die vorige week met zwangerschapsverlof is gegaan en haar familie uit België voorlopig niet kan zien.

"Ze zit in feite haar verlof uit tot de baby er is, want ze kan er niet op uit. Het is voor hen het eerste kindje en daarom al een spannende tijd voor haar en haar man. Mogelijk mag hij zelfs niet bij de bevalling aanwezig zijn. Haar familie komt uit België en de ontmoeting met eerste hun neefje/nichtje en kleinkind kan ook voorlopig nog niet plaatsvinden. Het is een moeilijke situatie waar zij in terecht zijn gekomen. Maar met het coronavirus, dat mogelijk op de hoek van de straat onzichtbaar afwacht, is de situatie voor hen bijna onhoudbaar."

Wij gaan haar daarom een bloemetje sturen!

Naar aanleiding van de actie die Goedemorgen en KAS Magazine deze week startten, waarbij wij de komende tijd elke dag een bosje bloemen bij iemand laten bezorgen, hebben we al veel mooie reacties mogen ontvangen.

Is jouw inzending niet uitgekozen? Niet getreurd! Alle aanmeldingen die we ontvangen, blijven de komende weken in aanmerking komen. Elke dag kiezen we een van de reacties uit, ongeacht wanneer die is binnengekomen. Dus blijf ook vooral nieuwe mensen aanmelden!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws