Vandaag gaat ons bloemetje naar...

07-04-2020    11:00   |    Goedemorgen

Vandaag sturen wij namens Jenny Veldhuizen een bloemetje aan haar team en cliënten van woonlocaties De Pauw Lievegoed in Bilthoven.

"Mijn cliënten verdienen het omdat zij, hoe moeilijk ze het ook vinden omdat zij het niet echt begrijpen, toch binnen blijven. Onze cliënten zijn geweldige mensen met een licht verstandelijke beperking met psychiatrische problematiek en een aantal hebben daarnaast ook nog eens verslavingsproblematiek. Mijn medewerkers omdat zij zich 24 uur per dag 7 dagen in de week zich volledig inzetten om onze cliënten gerust te stellen, ze in het hier en nu te houden, ze constant uitleggen waarom we doen wat we nu doen en alles eraan om ze binnen te houden en niet op pad te gaan. Het zijn absolute toppers! De zorg voor onze cliënten is al een énorme uitdaging maar nu is hij reusachtig, maar ik ben ervan overtuigd dat wij het samen kunnen en dat we daarmee onszelf én vooral onze cliënten veilig en gezond houden. De mensen die zich inzetten in de ziekenhuizen zijn absolute helden, maar de mensen in de zorg voor verstandelijk beperkte mensen mogen net als de mensen in de ouderenzorg, GGZ zorg én jeugdzorg die 24 uur per dag 7 dagen in de week klaar staan mogen zeker niet worden vergeten. Want óók zij zijn helden!"

We zijn het helemaal met je eens, Jenny. De bloemen komen eraan!

Naar aanleiding van de actie die Goedemorgen en KAS Magazine ruim twee weken terug startten, waarbij wij elke dag een bosje bloemen bij iemand laten bezorgen, hebben we al veel mooie reacties mogen ontvangen. En omdat de maatregelen zijn verlengd, gaan wij ook nog een weekje langer door met de actie.

Blijf inzenden!
Is jouw inzending niet uitgekozen? Niet getreurd! Alle aanmeldingen die we ontvangen, blijven in aanmerking komen. Elke dag kiezen we een van de reacties uit, ongeacht wanneer die is binnengekomen. Dus blijf ook vooral nieuwe mensen aanmelden!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws