Van monteur tot verkoper

17-11-2020    11:51   |    Goedemorgen

THEMA INSTALLATIETECHNIEK - Technisch installatiebureau Montera Techniek stelt op haar website een van de medewerkers voor. Erwin Hofman begon als monteur en is nu verkoper.

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Erwin Hofman en ik ben projectleider bij Montera Techniek. 14 Jaar geleden ben ik begonnen als monteur, inmiddels ben ik nu vijf jaar op kantoor te vinden. Als monteur was ik werkzaam bij de projecten, tegenwoordig verkoop ik nu zelf die projecten en regel ik dit van a tot z.

Hoe is je band met onze sector?
Mijn vader was tuinder, net als mijn ooms die nog steeds actief zijn in de komkommers. Het is er dus met de paplepel ingegoten. Als kind sprak deze sector mij al aan. Nu nog steeds, omdat het erg afwisselend is.

Wat maakt jouw functie zo bijzonder?
Het werk dat ik doe is erg afwisselend en divers. Zo ben ik bezig met grote projecten zoals bij Rijk Zwaan, waaraan we veel werk hebben. Maar ook bij kleinere bedrijven waar we kleine aanpassingen mogen doen, zoals waterunits vervangen. Daarnaast hebben we veel vaste klanten, waar we in de loop der jaren een band mee hebben opgebouwd.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?
Ik hoop nog veel bijzondere projecten te mogen doen. In toekomst misschien projecten in het buitenland, om ervaring op te doen. Binnen Montera hoop ik daarnaast door te mogen groeien tot eventueel de afdelingsmanager.

Wat is Young Avag en hoe ben je daar terecht gekomen?
Young Avag is een brancheorganisatie waar Nederlandse bedrijven samenwerken op het gebied van integrated growing systems, componenten en bijbehorende service. De naam zegt het eigenlijk al. We zijn bij elkaar geroepen omdat we allemaal jong zijn, maar ook leuke functies binnen de tuinbouwsector hebben. Eens in de zoveel tijd komt er een spreker of gaan wij zelf op bezoek bij een bedrijf, wat erg leerzaam is. Zo zijn we bijvoorbeeld op bezoek geweest bij AVR-afvalverwerking in Duiven, waar we een rondleiding kregen over het terrein en door de installaties.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Delphy verzet Pioendag

Met de informatie uit de persconferentie en het door de overheid gehanteerde stappenplan heeft de organisatie...