Van der Voort 75 jaar!

Van der Voort 75 jaar!

Dit jaar bestaat tomatenkwekerij Van der Voort 75 jaar. De organisatie is door de jaren heen gegroeid in hectare, mensen en rassen. De rode lijn door de organisatie is dat Van der Voort nog steeds een hecht familiebedrijf is. De derde generatie staat sinds 2020 aan kop, met in de directie Joost en Thom van der Voort.

"Onze organisatie staat voor ambitie, verbeteren, vertrouwen en uitdaging. Aan deze kernwaardes hechten wij veel waarde. Samen met ons team streven we ernaar om kennis over te dragen en onze liefde voor telen met elkaar te delen", zo laten Joost en Thom van der Voort weten.

"We kijken uit naar een toekomst waarin de tuinbouwsector zich volop blijft innoveren. We werken samen naar het verduurzamen van de sector, productinnovatie, robotisering en het gebruik van ledverlichting. Wat zal de toekomst voor ons gaan brengen? Wij kijken met veel plezier de toekomst in. Samen met ons team blijven we gaan voor één taak en dat is met heel veel liefde, passie en plezier de lekkerste tomaten telen."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v