Van der Lugt beloont Snacker-winnaars

20-09-2013    08:08

Deze week is de Snacker Funfoods krasactie van Plantenkwekerij van der Lugt smakelijk afgesloten met een lunch voor de hoofdprijswinnaar. Royal Lemkes had het winnende lot in handen en heeft daarom een lunch voor tien collega’s gewonnen.

Hiermee is de introductie van het merk Snacker Funfoods, dat tijdens de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer in november 2012 is gestart, succesvol afgerond. Woensdag 18 september j.l. vond de lunch plaats bij bar/restaurant ’t Zeeltje in Bleiswijk. Een groep van negen afgevaardigden van Royal Lemkes heeft samen met Ruud van den Akker en Johan de Hoog genoten van de heerlijke lunch. De sfeer was relaxt en ongedwongen. De aanwezigen hadden echt even de tijd om elkaar beter te leren kennen. Uiteraard passeerden de huidige marktontwikkelingen en de kansen voor het merk ook de revue.

Vanaf 1 april 2014, kan de consument weer gezond snacken met Snacker Funfoods van Plantenkwekerij Van der Lugt. Duurzaam geteelde planten met mini-groenten: tomaat, komkommer, sla en paprika. "De consument kan de Snacker zelf kweken, oogsten en vooral…eten!Zo uit het vuistje of in een lekkere salade. Als tussendoortje of als complete maaltijd. Gezonder kan bijna niet!"

Plantenkwekerij Van der Lugt positioneert Snacker® Funfoods als een heerlijk, zelfgekweekt, vers ingrediënt voor velerlei gerechten, als een leuke, leerzame manier om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met groenten, maar vooral als gezonde snack! Het concept is gebaseerd op de toenemende behoefte aan het eten van duurzaam geteelde en verse, gezonde groenten en het snel stijgende aantal mensen dat te kampen heeft met overgewicht. Van der Lugt speelt hierop in door consumenten te vertellen dat snacken vanaf nu ook heel gezond, lekker en gezellig kan zijn!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Meet&Greet met Flora Ola bij FHS

Er is weer een Meet&Greet bij Flower Handling Services in Naaldwijk. Donderdag 24 januari 2019 kun je van 9 tot 13 uur kennismaken met het...

Chinese landbouwminister op bezoek

Qu Dongyu, de Chinese viceminister van het ministerie Landbouw en Plattelandsontwikkeling, was maandag voor een kort bezoek in Nederland. In...