Unieke training voor toekomstige leiders

10-07-2018    09:32   |    Goedemorgen

Jungle Talks, in nauwe samenwerking met Koppert Biological Systems, Ridder Group en de Rabobank, organiseert dit najaar de eerste editie van de Pro Manager Mastercourse – Floriculture. Deze Mastercourse (28 oktober – 10 november) is bedoeld voor veelbelovende managers in de sierteelt tussen de 25 en 40 jaar oud, met minimaal 5 jaar werkervaring in een leidinggevende functie binnen een future proof bedrijf in de (inter)nationale sierteelt.

De Pro Manager Mastercourse wordt ook gedragen door partners als Wageningen Universiteit, Imagro, Beekenkamp Ornamentals, Mprise, Klasmann – Deilmann, Van der Valk Systems en Benefits of Nature. De samenwerking met deze bedrijven garandeert een uniek programma en geeft de deelnemers alle ruimte om te netwerken op board of directors niveau met de huidige koplopers in de sierteelt in Nederland. Als onderdeel van de selectieprocedure, dienen kandidaten hun visie over de toekomst van de sierteelt op papier te zetten en de rol van hun bedrijf daarin. Die visie zal tijdens de Mastercourse worden aangescherpt op basis waarvan deelnemers hun eigen balans op kunnen maken en met een plan van aanpak terug naar huis keren.

De voertaal tijdens de Mastercourse is het Engels en sierteeltmanagers vanuit de hele wereld kunnen zich aanmelden voor deelname. Nederlandse kandidaten zijn dus ook welkom. Na aanmelding vindt er een selectieprocedure plaats en eind augustus worden er 12-15 managers definitief geselecteerd om deel te nemen aan de eerste editie die start op maandag, 28 oktober. Deelname aan de Pro Manager Mastercourse is gratis, deelnemers betalen alleen reis- en verblijfkosten..

Jungle Talks organiseert twee gratis webinars over de Pro Manager Mastercourse waarin meer details aangaande het programma, de deelnamevoorwaarden en de selectieprocedure verder toegelicht worden. Deze sessies vinden plaats op donderdag 19 juli. De eerste om 12.30 uur Centraal Amerikaanse tijd / 20.30 uur Europese tijd (ook gericht op Amerikaanse en Afrikaanse kandidaten). Wil je hierbij zijn, meld je dan hier aan. De tweede sessie staat gepland voor 7.30 PM Centraal Amerikaanse tijd / 9.30 AM Beijing tijd (20 juli) en is gericht op een Aziatisch, Australisch en Amerikaans publiek. Als je dit webinar wil bijwonen, klik dan hier


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws