Uniek coachinginstrument nu ook in het Pools

Uniek coachinginstrument nu ook in het Pools

Al meer dan 25 jaar begeleidt Free Launch Training & Coaching directies en middenkader in glastuinbouwbedrijven. Bij hun persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Daarbij wordt vaak gebruik gemaakt van een uniek onderzoeksinstrument: De Birkman-methode. Nu is ook een Poolse versie beschikbaar.

In de glastuinbouwbedrijven zien we steeds meer Pools management. Vaak kunnen deze leidinggevenden goed uit de voeten met Nederlands als spreektaal, maar is lezen wat lastiger.
Omdat de Birkman-methode is gebaseerd op een uitgebreide online vragenlijst was deze minder toegankelijk voor bijvoorbeeld Pools management. Daar is nu een oplossing voor gevonden. De online vragenlijst is nu ook in het Pools (en andere talen) beschikbaar. Ook de rapportage kan, naast het Nederlands, ook in het Pools worden verzorgd. Voor glastuinbouwondernemers biedt dit een kans om te investeren in de kwaliteit van hun (Pools) management.

Wat is de Birkman-methode?
Bij deze methode geeft de deelnemer zélf aan wat zijn voorkeursgedrag is op verschillende eigenschappen die o.a. voor managementfuncties cruciaal zijn.  Maar óók geven deelnemers aan wat zij verwachten van anderen (teamleden, collega's) op dezelfde punten. En met name dat laatste is uniek voor deze methode. Al deze informatie wordt weergegeven in een duidelijk en helder rapport. En op basis van de resultaten wordt de deelnemer gecoacht hoe hij deze eigenschappen kan inzetten. En wat eventuele valkuilen zijn. En hoe die valkuilen kunnen worden vermeden.

Daarnaast geeft uitwisseling van deze gegevens tussen teamleden een nieuwe dimensie aan samenwerking. Veel glastuinbouwbedrijven maken gebruik van deze methode. Bij individuele ontwikkeling en  teamvorming. Maar ook bij carričremanagement en zélfs bij wervingsprocedures.  
Stuur voor meer informatie een mail naar info@freelaunch.nl.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v