Tweetal nieuwe RvC-leden voor Royal Brinkman

Tweetal nieuwe RvC-leden voor Royal Brinkman

De Raad van Commissarissen van Royal Brinkman is met twee nieuwe leden uitgebreid. Per 1 mei 2021 is Koert van der Bij aangetreden en Hanneke Cunnen-Litjens zal per 1 juli 2021 de RvC versterken.

"Koert van der Bij beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van financieel en strategisch management, alsook het operationele management. In zijn functies als directeur van Alfa Accountants en als zelfstandig adviseur heeft hij veel ervaring in de agri- en hortisector. Hij kent de tuinbouwsector als geen ander", aldus RvC voorzitter Arnold Hordijk. "Wij hebben Koert van der Bij leren kennen als een gedreven persoonlijkheid die graag bereid is om bij Royal Brinkman zijn specifieke expertise ter beschikking te stellen. Met zijn financiële achtergrond en praktische ervaring is hij een goede aanvulling op ons team."

"Hanneke Cunnen-Litjens beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering en coaching bij digitale transformaties. In haar functie als COO bij digital agency Hoppinger heeft zij veel ervaring in het vertalen van strategische ambities naar besluitvorming richting efficiënte processen waarbij data een belangrijke rol spelen. Wij hebben Hanneke Cunnen-Litjens leren kennen als iemand met een open persoonlijkheid, met een goed waarnemingsvermogen en een energieke instelling", aldus Arnold Hordijk.

De complete Raad van Commissarissen van Royal Brinkman bestaat nu uit Arnold Hordijk, René le Clercq, Koert van der Bij en Hanneke Cunnen-Litjens.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v