Tuinen Het Loo weer open

Tuinen Het Loo weer open

Wandel door de barokke paleistuin met prachtige symmetrische patronen, mythologische beelden en kleurige bloemen en planten. Luister in de weekenden bij de vertelpodia naar verhalen over de tuinen en stallen. En neem plaats op de terrassen, dat is ontspannen op royale afstand, Ook de Oranje-wandeling is weer geopend voor een wandelroute door een deel van het paleispark. Paleis Het Loo kijkt er naar uit iedereen weer te mogen ontvangen.

Tickets voor Paleis Het Loo koop je eenvoudig vooraf online en op het terrein is voldoende ruimte om afstand te houden. Denk aan het mondkampje voor de binnenruimtes.

Tuinen
De paleistuinen staan weer vol met uitbundig bloeiende beplanting. Opvallende planten zijn Dahlia's, siertabak, bananen en Canna-hybriden. Tot en met september staat er in de tuinen van Paleis Het Loo en op het Stallenplein een scala aan activiteiten voor jong en oud op het programma. Tijdens de weekenden is er vaak iets extra's te doen en er zijn veel mooie evenementen gepland - uiteraard allemaal op royale afstand. In verband met corona-maatregelen kan het zijn dat activiteiten en evenementen niet of in aangepaste vorm plaatsvinden. Kijk daarom altijd voorafgaand aan het bezoek op paleishetloo.nl voor de actuele informatie.
 
Stallenplein
De koetshuizen zijn gesloten, maar de luiken zijn geopend om zo toch een kijkje naar binnen te nemen en de collectie te kunnen zien. Op het Stallenplein is het gezellige terras van de Prins Hendrik Garage vanaf 10 uur geopend. Hier is het heerlijk vertoeven onder het genot van een hapje en drankje van het vernieuwde PHG-menu. Reserveren is niet nodig, tafels worden aangewezen.
 
Entreetickets zijn online in de ticketshop te verkrijgen. De bezoekersparkeerplaats aan de Amersfoortseweg is vernieuwd. Parkeertickets zijn ook online te koop.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v