Tuinbouw Top 2021: meld je aan!

12-11-2021    11:03   |    Goedemorgen

Het is bijna weer zover: de beste nummers gekozen door de tuinbouw worden in december gedraaid op Paprika Tasty Radio. En jij kunt als toeleverancier samen met jouw relaties meedoen aan de Tuinbouw Top 2021!

Want als jij je met jouw bedrijf aanmeldt, kun je luisteren naar de Top 10 van het eigen bedrijf én de Top 5 van jullie relaties. Tussen 6 en 24 december gaan we de favorieten van de tuinbouw draaien op Paprika Tasty Radio en als je wilt ben je ook welkom in de studio om mee te presenteren en te vertellen over jouw bedrijf.
Tijdens deze uitzending bellen we bovendien met jullie relaties, zodat zij zelf hun nummer 1 kunnen aankondigen. Vorig jaar mochten wij de favoriete nummers van heel veel kwekerijen draaien en ook dit jaar hopen we weer mooie lijstje tegemoet te zien!

Dus... stel jij ook de Top 10 Aller Tijden van jouw eigen bedrijf samen en nodig je tegelijkertijd twee relaties of klanten uit om een Top 5 samen te stellen? Je kunt jullie uiteindelijke keuze eenvoudig online droppen, wij doen de rest! Neem snel contact op met Aad Tijsen via aad@spam-protecthollandhortimedia.nl om je aan te melden of om meer informatie te krijgen over deelname.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws