Toptafel met Dennis Weening

Toptafel met Dennis Weening

Op maandag 13 september vindt de Dag van de Tuinbouw plaats in de Evenementenhal Gorinchem. De hele dag wordt hier live radio gemaakt en is een en ander eveneens live te volgens via een stream. Maar er is ook een avondprogramma, waarbij tv-presentator Dennis Weening een belangrijke rol speelt.

Vanuit een speciaal ingerichte radio- en tv-studio interviewen Maurice Wubben, Aad Tijsen en Jacco Strating de hele dag door kopstukken uit de tuinbouwsector. Deze gesprekken zijn live te volgen via radio en stream. Om 17.00 uur start het avondprogramma met het Grote Horti Diner. Een setting waarbij bedrijven met hun relaties kunnen plaatsnemen aan ronde tafels. Tussen de gangen door vinden korte optredens en presentaties plaats, onder andere verzorgd door Tim Akkerman (ex DI-RECT).

Na het hoofdgerecht worden een half uur lang pittig inhoudelijke gesprekken gevoerd aan de Dag van de Tuinbouw Toptafel, gepresenteerd door ketenspecialist Maurice Wubben én tv-presentaror Dennis Weening. Weening was jarenlang presentator van het populaire Expeditie Robinson, dat meerdere malen werd genomineerd voor de Gouden Televisier-Ring. Ook presenteerde hij verschillende sociaal bewogen programma's, zoals Tourette on Tour, Levenslang met Dwang en ADHDennis, waarvoor hij veel waardering kreeg. Aan de Dag van de Tuinbouw Toptafel zal hij de gasten aan de tand voelen en actuele horti thema's bespreken, zoals circulair, autonoom, daglichtloos, energie, innovatie en mensenwerk. De dag wordt afgesloten met een optreden van DJ JEAN, bekend van wereldhits als The Launge en Love Comes Home.
 
Wil je met jouw bedrijf deelnemen aan de Dag van de Tuinbouw? Bel met Aad Tijsen van Holland Hortimedia (tel. 06-23757240) of vraag het leaflet met informatie aan via aad@hollandhortimedia.nl.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v