Tomato Times Challenge 2021 van start gegaan

09-06-2021    09:42   |    Goedemorgen

De rode loper ging gisteren uit tijdens de kick-off van de Tomato Times Challenge 2021. De challenge wordt georganiseerd door Prominent en bestaat dit keer niet uit een kookwedstrijd met kinderen, maar bekende influencers gaan online de strijd met elkaar aan.

De foodbloggers die meedoen aan de Tomato Times Challenge 2021 zijn echte kookliefhebbers en hebben online een flink aantal volgers. "We dagen ze uit om de meest heerlijke én verrassende tomatengerechten op tafel te zetten. Met als doel om consumenten te laten zien dat tomaten zo veelzijdig zijn, dat je ze ieder moment van de dag kunt eten", aldus Prominent.

Iedereen krijgt een andere opdracht. Bijvoorbeeld voor het maken van tomaten tapas of een verrassend tomatengerecht voor bij het ontbijt. De deelnemers gaan aan de slag in eigen keuken en delen de content op hun website, instagram, pinterest en/of facebookpagina. Als winactie verloten de bloggers onder hun eigen volgers twee pakketten met tomaten en andere gesponsorde producten. "Zo roepen we nog meer mensen op om, ook naast de lunch en het diner, vaker tomaat als een gezonde start of tussendoortje te eten. Join our challenge!"

De officiële kick-off gisteren was een heerlijke dag, zo laat Prominent weten. Met de groentekist en ieder een eigen opdracht gingen De Hippe Vegetarier, The Lemon Kitchen, Heerlijke Happen en Luuk's Kitchen huiswaarts. Wie zet het meest verrassende ontbijt of tapasgerecht met tomaat op tafel? Je volgt het via de speciale website van Prominent.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Even met vakantie!

De redactie van Goedemorgen gaat twee weken met vakantie. Daarom is de nieuwsbrief van vandaag even de laatste...