Tomaten Harvest House vallen in de prijzen

Tomaten Harvest House vallen in de prijzen

Oranje trostomaten en gele mini cherry trostomaten van Harvest House zijn in de prijzen gevallen tijdens de AGF Productbeoordelingen op de Floriade.

Harvest House had meerdere tomatensoorten ingezonden voor de AGF Productbeoordelingen tijdens de 'Week van de Tomaat', die in week 22 gehouden werd. Bezoekers van de Floriade Expo 2022 in Almere konden de tomatensoorten proeven en beoordelen. Afgelopen woensdag zijn de bijbehorende prijzen uitgereikt in The Green House op de Floriade.

Harvest House mocht verschillende prijzen in ontvangst nemen. De oranje trostomaten van Harvest House-teler Kees Stijger behaalden de tweede plaats. De tomaten scoorden vooral goed op kleur en trosvorm. De derde plek was voor de friszoete gele mini cherry trostomaten van Harvest House-teler CombiVliet. Ook deze scoorden op kleur en op de vorm van de vruchten. Deze gele tomaatjes verdienden bovendien ook de publieksprijs. De rode en sappige mini pruimtomaten van tomatenteler Agro Care en Harvest House kregen ook een publieksprijs. De eerste plaats was voor de Xylia mini cherry trostomaat van Axia Vegetable Seeds.

Teler Kees Stijger, teler bij Harvest House: "We telen alleen producten waar we volledig achter staan. We zijn super trots dat onze gekleurde tomaten van Nederlandse bodem het zo goed doen." Nousjka Bakker, marketing medewerker bij Harvest House: "We zijn bij Harvest House altijd bezig met het vinden van de beste tomatenrassen. We werken nauw samen onze de telers. Want samen kom je tot het beste resultaat."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v