Tip: artikelen GreenTech zijn nu ook te beluisteren

25-03-2020    09:11   |    Goedemorgen

GreenTech verstuurt regelmatig nieuwsbrieven met interessante artikelen over ontwikkelingen in de internationale tuinbouw. Een deel van deze artikelen kan nu ook worden beluisterd.

Op www.GreenTech.nl worden geregeld artikelen gepubliceerd over de groente-, fruit-, sier- en cannabisteelt. In die artikelen worden onder meer actuele ontwikkelingen binnen de tuinbouw uitgelicht of komen innovaties aan bod. Elke maand verstuurt GreenTech bovendien een nieuwsbrief waarin de laatste bijdragen zijn opgenomen.

Waar het dus al mogelijk was om die artikelen op verschillende kanalen te lezen, is daar nog een feature bijgekomen. GreenTech maakt het namelijk mogelijk om een aantal geselecteerde artikelen ook te beluisteren. Bij de betreffende artikelen staat 'audio article' vermeld. Wie op de luisteroptie klikt, hoort vervolgens het complete ingesproken artikel. Een gratis service die GreenTech aanbiedt.

Wie direct naar alle ingesproken artikelen wil om deze te beluisteren, kan ook naar https://soundcloud.com/user-20139000 gaan. Hier staan alle bijdragen op een rij.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Abc westland breidt uit

Hines abc westland breidt in 2020 en 2021 het bedrijventerrein uit met 5,5 hectare. De afgelopen jaren zijn...