Westlandse versie van Monopoly

11-11-2016    10:02   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Het Westland heeft haar een eigen editie van het wereldberoemde spel Monopoly gekregen. Het spel is volledig op maat gemaakt en de inhoud heeft een Westlands karakter. Niet alleen de straten, stations en nutsbedrijven zijn vervangen, ook de vormgeving van het spel en de inhoud van de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn volledig afgestemd op het Westland.

De 8 grootste plaatsen van de gemeente hebben een plek op het bord, samen met een aantal Westlandse bedrijven. In samenwerking met Westland Marketing zijn ondernemers in het Westland benaderd om sponsor te worden van dit bijzondere spel.

“Als marketingorganisatie van Westland hebben we een grote communicatiekracht onder bedrijven en inwoners. Al snel na onze eerste tweets en nieuwsbrief werden we plat gebeld door bedrijven die een plaats op het speelbord wilden bemachtigen”, aldus Angelique Koolschijn. “Mooi om te zien dat diverse bedrijven een plaats op het speelbord hebben gekregen, want met elkaar maken we een krachtig cluster. Waarmee we ook nog eens Westlandse kinderen helpen die het financieel moeilijk hebben."Immers, per verkocht spel wordt €7,50 gedoneerd aan Stichting Leergeld Westland, de Westlandse afdeling van Stichting Leergeld. Deze stichting helpt en is er voor kinderen van 4-18 jaar die buitengesloten dreigen te raken omdat hun ouders (onverwacht) in financiële problemen zijn gekomen.

Onlangs werd het eerste exemplaar van het spel overhandigd aan Stichting Leergeld Westland. Het lokale goede doel van dit project ontving een cheque van € 29.500,-. De initiatiefnemer van het spel zijn Westland Marketing en Niven Kunz (Restaurant Niven).

Niven Kunz wilde graag op ludieke wijze steun geven aan de stichting. Niven Kunz over het project: “Ik vond het een mooi idee om met een eigen lokale editie van het wereldberoemde spel Monopoly Westland op de kaart te zetten en tegelijkertijd het lokale doel Stichting Leergeld Westland te steunen. Ons enthousiasme is overgebracht op het hechte ondernemersnetwerk in de regio, we zijn erg trots op het eindresultaat”.

Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van het wereldberoemde spel Monopoly. Elk jaar mogen de initiatiefnemers van Monopoly Westland een beperkt aantal speciale edities op de markt brengen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Abc westland breidt uit

Hines abc westland breidt in 2020 en 2021 het bedrijventerrein uit met 5,5 hectare. De afgelopen jaren zijn...