Succesvolle Summer Fair

Succesvolle Summer Fair

Met 110 bezoekers was de Decorum Summer Fair van afgelopen woensdag een groot succes. Tijdens deze beurs werden zeven noviteiten en een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten gepresenteerd.

Fysieke beurzen zijn voor Decorum een belangrijke manier om het contact te houden met klanten. Na een succesvolle editie voor de bloeiende planten leden van Decorum, was het nu de beurt aan de snijbloemen leden. Er waren, zoals altijd, diverse noviteiten te zien op de beurs waaronder prachtige nieuwe soorten alstroemeria, chrysant en lisianthus. Maar er waren ook enkele bijzondere niche producten te zien welke binnenkort onder Decorum te verkrijgen zijn, zoals Eryngium. De beurs werd georganiseerd conform corona richtlijnen wat betekent dat er met een maximale capaciteit gewerkt werd en ook op de beursvloer zelf waren diverse richtlijnen van kracht.
 
De Summer Fair, die voor de zesde maal georganiseerd werd, vond voor het eerst plaats buiten het Westland. Nieuw Decorum lid WF Leenen uit Voorhout stelde zijn locatie beschikbaar voor het evenement en daarmee was de Summer Fair voor het eerst in de regio Rijnsburg. En dat smaakt naar meer. "We willen zo dicht mogelijk op de klant zitten, letterlijk en figuurlijk", aldus Raymond Hedges. "Er gaat niets boven een beurs met persoonlijk contact. Het bevalt goed om buiten het Westland de beurs te organiseren. In Rijnsburg, Aalsmeer, maar rondom Plantion en bij veiling Rhein-Maas zijn ook veel Decorum kopers gevestigd. Dus bereid je maar voor: we trekken vaker het land in met onze beurzen."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v