Succesvolle eerste editie Werken & Leren Tour

Succesvolle eerste editie Werken & Leren Tour

Op HortiContact vond gisteren de eerste Werken & Leren Tour plaats, een initiatief van KAS Magazine in samenwerking met HortiContact. Zo'n 40 studenten brachten daarbij een bezoek aan verschillende exposanten in Gorinchem en hoorden wat zij jong talent te bieden hebben.

De studenten werden ontvangen in de stands van Hoogendoorn, LetsGrow.com, Grodan, Van Iperen, Ridder, Koppert, Syngenta, Gearbox, Florensis en Bosman van Zaal. Voor de gelegenheid hadden verschillende bedrijven hun HR-manager over laten komen of waren medewerkers van de partij die eerder ook in KAS Magazine hun verhaal deden.

De Werken & Leren Tour is een spin-off van de Werken & Leren-uitgave die KAS Magazine in december maakte. Die uitgave werd breed verspreid onder studenten in Nederland om onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen. Op HortiContact gebeurde dat gisteren nog eens fysiek en de reacties van deelnemende bedrijven én studenten waren positief.

Het was de eerste keer dat de tour plaatsvond. KAS en HortiContact zijn voornemens de tour jaarlijks te laten plaatsvinden. Neem voor meer informatie contact op via info@kasmagazine.nl.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v