Incotec ook sponsor van virtuele versie ISF-congres

24-06-2021    10:10   |    Goedemorgen

Incotec steunt de International Seed Federation door het ISF 2021-congres te sponsoren. Als vaste sponsor van het ISF-golftoernooi, dat traditioneel de start vormt van de activiteiten tijdens de congresweek, ondersteunt Incotec de ISF al vele jaren. Nu het congres online plaatsvindt, is een golftoernooi in 2021 niet mogelijk.

Rob Pronk, Global Marketing Manager, Incotec: "De zaadindustrie staat voor vele uitdagingen. Incotec erkent de waarde van het platform dat het ISF-congres biedt voor het bespreken van belangrijke vraagstukken. Hoewel er dit jaar geen golftoernooi is, ondersteunen we dit online congres graag. Volgend jaar hopen we iedereen weer op de golfbaan te mogen verwelkomen tijdens het evenement in 2022."

Discussies over relevante industrieonderwerpen zoals voedselsystemen en duurzame landbouw zijn een belangrijk onderdeel van het congresprogramma. Als toonaangevend zaadverbeteringsbedrijf werkt Incotec voortdurend aan duurzamere oplossingen voor onze klanten. Een voorbeeld hiervan is een nieuwe reeks microplasticvrije producten die wordt ontwikkeld in afwachting van regelgeving die het gebruik van opzettelijk toegevoegde microplastics in zaadcoatings aan banden legt.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws