Straks: Ramon Schlepers in HortiContact LIVE!

03-06-2020    10:10   |    Goedemorgen

Van 12.00 tot 13.00 uur is het weer tijd voor HortiContact LIVE op Paprika Tasty Radio. Het thema van deze week is 'Visit the Future'. En dit keer een speciale gast: Ramon Schlepers vervangt eenmalig Ceoray Rozenboom namens HortiContact.

HortiContact LIVE is elke woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur te horen op tuinbouwzender Paprika Tasty Radio. Een luchtig lunchprogramma waarin elke week een actueel tuinbouwthema centraal zal staan.

Zowel beursbezoekers als standhouders van HortiContact komen aan het woord via telefonische interviews. Ook zal het team van HortiContact dagelijks te horen zijn.

Deze week is het thema dus 'Visit the Future'. Presentator Aad Tijsen spreekt hierover met Nitea en Wireless Value. Daarnaast belt hij vandaag niet met Ceoray Rozenboom van HortiContact, maar met Ramon Schlepers, jarenlang hét gezicht van de vakbeurs in Gorinchem. Omdat Ceoray een weekje vakantie aan het vieren is, valt Ramon namens organisator Easyfairs eenmalig in. Leuk!

Stem straks dus van 12.00 tot 13.00 uur af op Paprika Tasty Radio voor de eerste uitzending van HortiContact LIVE, direct ná de eerste uitzending van HortiPro Live met Erik Kerklaan. Download de Paprika-app voor iOS of Android of gebruik de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Dan mis je niets van dé tuinbouwzender van Nederland.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Welkom in de studio!

De studio van Paprika Tasty Radio heeft een kleine restyling ondergaan. De wand is vanochtend voorzien van een...