Straks: HortiContact LIVE over klimaatwisseling

Straks: HortiContact LIVE over klimaatwisseling

Van 12.00 tot 13.00 uur is het weer tijd voor HortiContact LIVE op Paprika Tasty Radio. Het thema van deze week is klimaatwisseling.

HortiContact LIVE is elke woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur te horen op tuinbouwzender Paprika Tasty Radio. Een luchtig lunchprogramma waarin elke week een actueel tuinbouwthema centraal zal staan.

Zowel beursbezoekers als standhouders van HortiContact komen aan het woord via telefonische interviews. Ook zal het team van HortiContact dagelijks te horen zijn.

Deze week is het thema dus 'klimaatwisseling'. Welke gasten je vandaag kunt verwachten, houden we nog even geheim. Maar presentator Aad Tijsen gaat sowieso weer bellen met Ceoray Rozenboom van HortiContact, die elke woensdag live in de uitzending te horen is over het thema van de week.

Stem straks dus van 12.00 tot 13.00 uur af op Paprika Tasty Radio voor de eerste uitzending van HortiContact LIVE. Download de Paprika-app voor iOS of Android of gebruik de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Dan mis je niets van dé tuinbouwzender van Nederland.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v