Alle publicaties op Groen Kennisnet

15-09-2015    09:48

Dankzij Groen Kennisnet kunnen telers nog steeds profiteren van alle kennis uit het onderzoek dat Productschap Tuinbouw heeft gefinancierd. In het nieuwe dossier zijn ruim drieduizend publicaties te vinden op sector en thema, zo meldt Nieuwe Oogst in een bericht.

Deze publicaties zijn belangrijk nu Productschap Tuinbouw (PT) op 1 januari 2015 is opgeheven. Groen Kennisnet bevordert en faciliteert kennis delen op het gebied van voedsel en groen voor groen onderwijs en voor innovatief vakmanschap.

De collectie van Groen Kennisnet is met bijna een half miljoen items de grootste Nederlandstalige kennisbank voor het groene domein. In het dossier is bovenaan een handige tabel te vinden, die direct naar alle publicaties van een bepaalde sector leidt. Dat vormt volgens het kennisnet het ideale startpunt voor alle onderzoeken op het gebied van bloembollen, bloemen, bomen, fruit, glasgroenten, hoveniers, paddenstoelen of vollegrondsgroenten.

Duurzame thema's
Naast sectorgericht onderzoek financierde PT ook onderzoek naar duurzame thema's als energie, biobased economy en groen en welbevinden. In het dossier vind je ook alle kennis over het onderzoek naar deze thema's gemakkelijk terug.

Foto: Wageningen UR


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Even met vakantie!

De redactie van Goedemorgen gaat twee weken met vakantie. Daarom is de nieuwsbrief van vandaag even de laatste...