Serie beursdebatten geleid door Maurice Wubben

Serie beursdebatten geleid door Maurice Wubben

Maurice Wubben zal tijdens HortiContact in het KAS2030-paviljoen de presentatie verzorgen van een serie informerende en interactieve debatten. Doel hiervan is om bezoekers te informeren over de nieuwe technieken op het gebied van verwarming, belichting, water, nutriënten en geďntegreerd telen.

Recent maakten de businessunit glastuinbouw van Wageningen University & Research, KAS2030, Beursorganisatie Easyfairs en Goedemorgen-Hortimedia bekend dat zij gezamenlijk een paviljoen neerzetten op HortiContact. Naast interactieve debatten onder leiding van Maurice Wubben vinden ook podcast-opnames plaats door de Goedemorgen-redactie. Deze worden gelijktijdig live uitgezonden op de tuinbouwzender Paprika Tasty Radio.

Tijdens de debatten zullen tal van onderwerpen worden besproken. Zoals de kansen van de tomatenplukrobot, het gebruik van duurzame verpakkingen, de Crispr-CAS veredelingstechniek en hygiëne in de kas. Ook de energievoorziening in de toekomst komt uitgebreid aan de orde en de ontwikkelingen op gebied van vertical farming.

Wil je meer weten over deze en andere thema's die aan bod komen tijdens de debatten? Bekijk het volledige overzicht hier.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v