Sander Ammerlaan overall winnaar Hortilympics 2021

Sander Ammerlaan overall winnaar Hortilympics 2021

Sander Ammerlaan van Ammerlaan-Sosef is de overall winnaar geworden van Hortilympics, het online voorspellingsspel rondom de Olympische Spelen. Sander zat er slechts één medaille naast in zijn voorspelling van het totale aantal medailles voor TeamNL.

Hortilympics was de opvolger van HortiSoccer. Aan het online voorspellingsspel, een initiatief van Steenks Service en Holland Hortimedia, kon je gratis meedoen. Door te voorspellen welke landen op 1, 2 en 3 eindigden in het medaillespiegelklassement en te voorspellen hoeveel medailles Nederland zou behalen in Tokio, kon je kans maken op een van de vijf special editions van de Steenks Service step.

5 winnaars

Sander Ammerlaan heeft dus zo'n unieke step gewonnen. Afgelopen week vond de prijsuitreiking plaats bij Steenks Service en mocht Sander zijn prijs in ontvangst nemen. Maar er waren nog meer winnaars! Ook Vera Grootscholten van Globe Plant, Tom Keijzer van Fachjan, Gerjan van Spronsen van Boers Tuinbouw en Michel de Rijk van Oud-Munster gingen met een gouden step naar huis. Zij bleken net als Sander meestervoorspellers te zijn. Al zat de voorspelling van Sander net iets dichter bij de werkelijkheid, waarmee hij zich de overall winnaar van Hortilympics 2021 mag noemen.

Paprika Tasty Radio was aanwezig tijdens de prijsuitreiking en deed hiervan verslag. Vanochtend kon je hiernaar luisteren op de tuinbouwzender van Nederland. Heb je de uitzending gemist en wil je de interviews met de winnaars alsnog horen? Luister de opnames dan hier terug.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v