Zondag Food Festival bij Tuinderij de Es in Haaren

26-06-2019    20:44   |    Goedemorgen

Ouder-kind yoga, een mini-college over voedsel, muziek en theater én een heleboel eten en drinken. Het zijn geen zaken die je snel op een tuin aantreft.

Maar op zondag 30 juni is dit alles – en nog veel meer - te vinden bij Tuinderij de Es in Haaren. Hier wordt dan alweer voor de vijfde keer het jaarlijkse Food Festival georganiseerd. En dus pakken ze extra uit op deze biologische tuin, waar met mensen met een zorgvraag betrokken zijn bij de teelt van groenten, kruiden, fruit en eetbare bloemen.

De lijst van activiteiten en bijzondere lekkernijen is lang. Zo komt Zuiderzwam  tijdens het festival met bitterballen, gemaakt van oesterzwammen die op koffiedik groeien. Passion Cuisine bereidt heerlijke gegrilde groenten en groentedips. En om het jubileum te vieren rekent de Tuinderij – gelegen in de driehoek ‘s-Hertogenbosch, Tilburg, Eindhoven – dit keer geen toegangsprijs voor wie het festival wil bijwonen. Het event vindt plaats van 12.00 tot 20.00 uur. Bezoekers kunnen ook nog een kijkje nemen bij ‘Het Kruidenrijk, aan de andere kant van de weg, waar zondag ook een open dag plaatsvindt.

 

Meer weten? Kijk op: http://tuindees.nl/food-festival-de-es/ of check Food Festival op Facebook.

 

Foto: Rianne Swinkels Fotografie


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws