Romy Monteiro op Dag van de Tuinbouw

Romy Monteiro op Dag van de Tuinbouw

Afgelopen week kondigden wij aan dat op donderdag 13 oktober a.s. de tweede editie van de Dag van de Tuinbouw plaatsvindt in Evenementenhal Gorinchem. Na de aankondiging zijn de eerste tafels voor Het Grote Hortidiner inmiddels gereserveerd. Ook worden steeds meer details over het programma duidelijk.

De Dag van de Tuinbouw is een initiatief van Easyfairs en Holland Hortimedia en wordt ondersteund door KAS Magazine en Paprika Tasty Radio. Net als vorig jaar bestaat het event overdag o.a. uit live radio-uitzendingen op Paprika Tasty Radio vanuit de Evenementenhal in Gorinchem en 's avonds uit podiumtafelgesprekken, een informeel gala-diner en entertainment tijdens de netwerkborrel. Dit jaar is het thema: 'De kracht van tuinbouw, gezond groeien'.

Romy Monteiro

Eerder deze week werd al bekend dat goochelaar en entertainer Hans Kazan tijdens het informele gala-diner zijn verfijnde illusies zal tonen aan de tafels. Ook zal hij een inspirerend verhaal delen over het glas-half-vol denken. Nu mag de organisatie ook bekendmaken dat zangeres Romy Monteiro haar opwachting zal maken tijdens het event. Romy Monteiro is zangeres, musicalactrice en presentatrice. Nadat zij in 2014 deelnam aan The Voice of Holland brak ze in 2015 door met de hoofdrol in de Nederlandse musical The Bodyguard. Op de Dag van de Tuinbouw zal zij een spetterend optreden geven.
 
Easyfairs en Holland Hortimedia zijn verheugd dat er direct al veel interesse is voor het evenement en dat bovendien de eerste tafels voor Het Grote Hortidiner zijn gereserveerd. Bedrijven die ook willen deelnemen aan de Dag van de Tuinbouw met hun eigen tafel kunnen voor meer informatie of om te reserveren contact opnemen met Aad Tijsen van Holland Hortimedia: aad@hollandhortimedia.nl of tel. 06-23757240.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v