Rijk Zwaan organiseert Hydroponics Demo

Rijk Zwaan organiseert Hydroponics Demo

Net als voorgaande jaren staat Rijk Zwaan's Hydro Demo in Fijnaart ook dit jaar weer op de agenda, van 31 januari tot en met 11 februari 2022. Deze demo staat in het teken van de ruime keuze aan innovatieve en kleurijke slasoorten die speciaal verdeeld zijn voor hydroponic teeltsystemen.

Van de aantrekkelijke Salatrio en Salanova Teenleaf-concepten tot de knapperige en sappige Crunchy Lettuce, het assortiment is van alle smaken voorzien.

Kleurrijk hydroponics assortiment
Als onderdeel van Rijk Zwaan's overkoepelende 'Colourful Life'-thema, zullen onze kleurrijke rassen voor hydroponics flink in de schijnwerpers staan tijdens de Hydro Demo. De displays zullen gebaseerd zijn op drie belangrijke hydroponicps concepten: 1) Een aantal nieuwe Salatrio-combinaties die consumenten voorziet van een in het oog springend en kleurrijk slaboeket met een overvloed aan bladeren van gelijke grootte die in één keer gesneden kunnen worden, 2) Salanova Teenleaf, geteeld op een hoge dichtheid, - de machinaal oogstbare en kant-en-klare hydroponics sla die verkrijgbaar is in een breed scala aan aantrekkelijke kleuren, texturen en bladvormen, en 3) Meerdere Romaine en Crunchy Lettuce-rassen, die voldoen aan de toenemende vraag naar op hydroponics geteelde zoete en knapperige slasoorten, die tegelijkertijd ook een goed gewicht en goede tolerantie tegen tip burn bieden.

Veiligheid voorop
Bezoekers van de demo kunnen er wederom zeker van zijn dat Rijk Zwaan alle nodige voorzorgsmaatregelen heeft genomen om een 'COVID-proof' en succesvol evenement te garanderen. De teamleden van Rijk Zwaan kijken ernaar uit om professionals uit de industrie te verwelkomen op de demo en hen te inspireren met ons brede hydroponics assortiment.

Kijk hier voor meer informatie over hydroponics

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v