Rabobank en Greenco in KAS Live!

10-06-2021    10:00   |    Goedemorgen

René Gomersbach, sectormanager Tuinbouw bij Rabobank en Jos van Mil van Greenco, het bedrijf achter de Tommies snoeptomaatjes, zijn straks om 12.00 uur te horen in een nieuwe uitzending van KAS Live! op Paprika Tasty Radio. Ook zal presentator Jacco Strating de nieuwe editie van KAS bespreken, die vanaf vandaag op de mat valt.

Gisteren berichtten we op Goedemorgen al over de introductie van de Juichbox voor snoeptomaatjes. Greenco lanceert deze in het kader van het EK Voetbal dat vrijdag van start gaat. Tussen 12.00 en 13.00 uur zal Jos van Mil meer over deze EK-actie vertellen.

René Gomersbach van Rabobank vertelt meer over het webinar Tuinbouwtechniek dat op 15 juni plaatsvindt. Tijdens dit webinar gaat Annie van de Riet, voorzitter van brancheorganisatie AVAG, in gesprek met Edward Verbakel van VB Goup en Atrium Agri, Dirk Aleven van Food Ventures en Bas Lagerwerf van Berg Hortimotive. Gomersbach is daarbij moderator. Jos van Mil zal op zijn beurt vertellen over de EK-actie van Greenco.

Schakel op tijd in via www.paprikatastyradio.nl om niets te missen. KAS Live! is te horen van 12.00 tot 13.00 uur.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Even met vakantie!

De redactie van Goedemorgen gaat twee weken met vakantie. Daarom is de nieuwsbrief van vandaag even de laatste...