Prominent is Tuinbouwkenner van 2018

14-09-2018    20:00   |    Goedemorgen

Tijdens Ranking The Grower 2018 won het team van Prominent de Kennisbattle, waardoor zij zich de Tuinbouwkenner van 2018 mogen noemen.

In acht zinderende rondes en voorzien van een hapje en een drankje in strandtent Zomertijd trokken maar liefst elf tuinbouwteams ten strijden tegen elkaar. Ook deden er diverse individuele deelnemers mee voor de Publieksprijs. Na onder andere een speciale muziekronde, een petje op/petje af-ronde en een Energieronde waarbij de AgroEnergy-hulplijn ingezet kon worden, kwamen de Prominent Brainiacs als winnaar uit de bus. Op de tweede plek eindigde het AgroEnergy-tuindersteam en op plek drie de telers van Tuinbouwjongeren Westland.

De prijs bestond uit de wisselbokaal, die werd overhandigd door Jan Valstar van Star Orchids, die vorig jaar de Kennisbattle won. Ook kregen de winnaars een speciale zitzak en oorkonde uitgereikt van Chris Feijen namens AgroEnergy. Het team van Prominent bestond uit teamcaptain Hester Meijndert-Heij, Margreet van den Bos, Heleen van Dasler, Steef van Adrichem en Rob van Marrewijk.

De publieksprijs werd gewonnen door Etwin Grootscholten en Frans Pijls van GreenPort West-Nederland, waardoor zij van Veldwerk Uitzendbureau een geheel verzorgd VIP-arrangement krijgen naar een wedstrijd van Sparta.

Al met al was de achtste editie van Ranking The Grower een groot succes, met meer deelnemende teams dan ooit, een heerlijke barbecue en een hoop gezelligheid!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

VB viert start bouw nieuw pand

VB heeft vorige week de aanvang van de bouw van het nieuwe pand van VB aan de Galgeweg in Naaldwijk symbolisch gevierd. Er werd geen eerste...

Nog meer opruimen en verhuizen

Voor wie al vaker verhuisd is, komt het bekend voor: alle kasten, kamers en de zolder leegruimen. Daar zijn wij ook hard mee bezig. En zo...

Nieuwbouw Bud Holland in De Lier

20 maart jl. zijn op het kantoor van Triple Group te Maasdijk, door HOCP vof en Bud Holland B.V., de definitieve handtekeningen geplaatst...