Programma HortiContact

14-02-2020    09:41   |    Goedemorgen

Zoals je al geregeld hebt gelezen heeft HortiContact dit jaar liefst drie verschillende kennistheaters. Allemaal vertellen ze jou als bezoeker meer over de ontwikkelingen in de sector en de toekomst van de glastuinbouw. Het themaplein KAS2030 NEWS Lounge biedt ruimte aan interactieve debatten, die onder leiding staan van Maurice Wubben. Deze debatten worden live uitgezonden op tuinbouwzender Paprika Tasty Radio.

Dinsdag 18 februari
De eerste beursdag wordt afgetrapt met de uitreiking van de Innovatie Award. Dit vindt plaats in het kennistheater Next Level om 14.00 uur. In dit kennistheater vinden op dinsdag ook de lezingen ‘CRISPR/Cas’, ‘Go smart with Nautec’ en ‘Natrium verwijderen uit recirculatiewater’ plaats. KAS2030 NEWS Lounge biedt op dinsdag ruimte aan interviews met start ups. De thema’s van de debatten zijn onderwerpen als hygiëne in de kas en duurzame verpakkingsmaterialen. Het Soft Fruit kennistheater staat deze dag in het teken van aardbeien.

Woensdag 19 februari
Op de tweede beursdag worden er op kennistheater Next Level vijf lezingen gehouden over onderwerpen als data en biologische bestrijdingsmiddelen. KAS2030 NEWS Lounge is op woensdag the place to be wanneer je debatten wil volgen over verdelingstechnieken, autonoom telen, energievoorziening in de toekomst en microbiologische & fysische waterkwaliteit. Op het Soft Fruit kennistheater worden er op woensdag lezingen gegeven over aardbeiteelt en de bestuiving in zachtfruit onder glas.

Donderdag 20 februari
Op de derde en laatste beursdag kun je in kennistheater Next Level terecht voor lezingen over Big Data, zonthermie-oplossingen en Man vs. Machine. In de KAS2030 NEWS Lounge vinden er donderdag debatten plaats over nieuws kasklanttypes, robotisering, de relatie tussen plantweerbaarheid & biologische gewasbescherming en de huisvesting van arbeidsmigranten. Daarnaast zijn er op donderdag twee interviews met start-ups in de KAS2030 NEWS Lounge. Wanneer je meer wil weten over aardbeiteelt en houtig kleinfruit, dan ben je in het Soft Fruit kennistheater aan het juiste adres.

Wil je het precieze programma nog eens rustig nalezen? Ga dan naar https://www.horticontact.nl/programma/


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Regels ACM eerlijke claims

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft vuistregels opgesteld voor duurzaamheidsclaims die bedrijven...