'Prijs draagt bij aan bekendheid en imago'

15-01-2020    10:15   |    Goedemorgen

Vorige week won Prominent de Tuinbouw Ondernemersprijs. Coöperatie DOOR, waar Prominent deel van uitmaakt, is trots op dit resultaat en verwacht dat het de organisatie zeker geen windeieren zal leggen.

"We zijn trots op het behalen van de prijs door Prominent", laat Corien Zuijdwegt namens Coöperatie DOOR weten. "We zien het als een kroon op 25 jaar samenwerking van 29 ondernemers die al jarenlang gezamenlijk ondernemen. Op de nieuwjaarsreceptie van DOOR hebben we ook ruimschoots aandacht besteed aan het behalen van de prijs." Volgens Zuijdwegt zijn de reacties van de buitenwereld positief. "Ongelofelijk hoeveel reacties we hebben ontvangen uit ons netwerk middels felicitaties, taart, planten en bloemen, etc."

Wat dat betreft zou de prijs ook tot zakelijk succes kunnen leiden, beaamt Zuijdwegt. "We communiceren het naar onze klanten en het al zeker een bijdrage leveren aan het verder versterken van de positie van ons merk Prominent in de markt. Het winnen van de prijs zal dus bijdragen aan de naamsbekendheid en het imago van Prominent."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Regels ACM eerlijke claims

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft vuistregels opgesteld voor duurzaamheidsclaims die bedrijven...