Paprika Tasty Radio maakt dinsdag winnaars bekend

22-02-2019    08:50   |    Goedemorgen

Drie beursdagen lang ging Paprika Tasty Radio opzoek naar bezoekers van HortiContact die de app van de tuinbouwzender al op hun smartphone hadden staan. Paprika hostess Suzy fotografeerde als bewijs ruim 300 beursgangers met de app op hun mobiel.

Wie de app al gedownload had, maakte kans op een overnachting in Rotterdam. Stationmanager Mark van Dale en oprichter Aad Tijsen maken aanstaande dinsdag de winnaars bekend van tweemaal een verzorgd tripje naar de havenstad. In deze nieuwsbrief worden de dinsdag de twee winnende foto’s gepubliceerd. De winnaars hebben dan 24 uur de tijd om zichzelf te melden, anders worden donderdag de volgende winnaars afgebeeld. Houd dus de nieuwsbrief in de gaten!
Wil je ook naar het online radiostation luisteren? Download dan de app. Voor iPhone’s check hier en voor Android hier. Alleen luisteren? Dat kan ook gewoon hier.


Reacties (1)

Hans at 24.02.2019

Ik denk dat ik win.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Bloemenshows in Keukenhof

In Keukenhof is meer te zien dan alleen tulpen: in de paviljoens zijn bloeiende planten en bloemen te zien in verschillende bloemenshows. In...

VB viert start bouw nieuw pand

VB heeft vorige week de aanvang van de bouw van het nieuwe pand van VB aan de Galgeweg in Naaldwijk symbolisch gevierd. Er werd geen eerste...