Oproep T&U gesloten

22-05-2019    11:19   |    Goedemorgen

De oproep voor projectideeën van de topsectoren T&U en Agri & Food is op 15 mei gesloten. Er zijn in totaal 275 projectideeën ingediend.

De indieners krijgen uiterlijk 15 juni advies over doorgaan/niet doorgaan met de uitwerking tot een projectvoorstel. Hierbij wordt gekeken naar de focus van de oproep, of het voorstel aansluit bij de missie 'Landbouw, Water, Voedsel' en de leemte in kennis die met het voorstel wordt opgevuld. Het advies kan ook suggesties geven voor samenwerking met andere consortia.

De indieners kunnen tot 15 augustus het projectidee uitwerken in een voorstel. De uitslag over honorering wordt na 15 oktober bekend gemaakt.

Topsector T&U lanceert brochure over bedrijven en SDG's 
Op 9 mei hebben 19 bedrijven en 2 branche-organisaties uit de tuinbouwsector de brochure 'Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en SDG's: voorbeelden uit de praktijk' gelanceerd. In deze publicatie wordt aan de hand van de voorbeelden uit de dagelijkse praktijk inzichtelijk gemaakt hoe deze bedrijven werken aan de Sustainable Developments Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties en zo bijdragen aan de verdere verduurzaming van de wereld. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws