'Op zoek naar nieuwe substraatgrondstoffen'

'Op zoek naar nieuwe substraatgrondstoffen'

Lensli en Den Ouden Groep bundelen hun krachten om de inzet van hernieuwbare substraatgrondstoffen voor de professionele tuinbouwsector te stimuleren en bewerkstelligen, zo kondigden beiden onlangs aan. Het doel van deze samenwerking is het intensiveren van de productie van herwinbare substraatstoffen en het stimuleren van het gebruik van circulaire grondstoffen in substraatmengsels, zo liet Rob Bierman, Commercieel Manager Substraat bij Lensli, vanochtend weten op Paprika Tasty Radio.

Bierman is blij met de samenwerking die volgens hem een belangrijke bijdrage moet leveren aan de toekomst van de substraatproductie. Niet alleen gaan de twee bedrijven samen de mogelijkheden voor hergebruik van substraten onderzoeken, ook zullen zij een zoektocht starten naar nieuwe grondstoffen voor substraten die nu nog niet in de tuinbouw worden toegepast. "We gaan die uitdaging samen vol vertrouwen aan", aldus Bierman op de tuinbouwzender van Nederland.

Wil je het gesprek terugluisteren? Ga dan naar goedemorgen.podbean.com. De opname zal hier later vanochtend beschikbaar komen.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v