Online open dagen Hazera

Online open dagen Hazera

Van 28 tot en met 30 september komt Hazera online naar telers toe met de laatste trends, online sessies en live talkshows. "Loop digitaal mee met onze experts door de demovelden, stel live uw vragen aan onze productmanagers en wissel ervaringen uit met vakgenoten uit meer dan 50 landen. De open dagen worden dit jaar georganiseerd in samenwerking met HM.Clause."

"Contact met onze partners vinden wij essentieel om samen succesvol bij te dragen aan groenten van de beste kwaliteit met een hoge opbrengst. Samen met u ontwikkelen we de groenten van de toekomst. Nu persoonlijk contact niet altijd mogelijk is, zien we u dan ook graag in september online bij de Internationale
Open dagen 2021", aldus de veredelaar. 

Sessies per gewas en per regio
Hazera heeft een dynamisch programma samengesteld. "Dit jaar praten we bijvoorbeeld met experts over trends bij consumenten sinds Covid-19 en hoe de landbouw eruitziet in 2050. Ook kunt u tours door onze demovelden bijwonen, specifiek gericht op uw regio. En er zijn sessies in Teams over bijvoorbeeld tomaten, kool, radijs, uien en meloen. Daar kunt u met vakgenoten inhoudelijk inzoomen op het gewas dat u teelt of verwerkt. Doe nieuwe kennis op, laat u inspireren en praat mee."

Aanmelden
Ontdek het 3-daags programma via www.hazera-events.com/opendays en meld je aan

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v