Greenco PlanetProof

29-03-2018    10:21   |    Goedemorgen

De snacktomaatjes van Greenco zijn vanaf nu gecertificeerd met het duurzaamheidskeurmerk PlanetProof. Het keurmerk PlanetProof biedt de garantie dat de gehele productie van de snacktomaatjes bij Greenco op een duurzame wijze plaatsvindt.

De kassen van Greenco in Someren zijn vanaf maart gecertificeerd. Medio 2018 verwacht Greenco dat ook haar andere kassen gecertificeerd zullen zijn.
 
Met het PlanetProof-certificaat voldoet de snackgroententeler, bekend van het merk Tommies, aan de strenge bovenwettelijke eisen op het gebied van onder andere gewasbescherming, energie, waterverbruik, lichthinder en verpakkingen. ”Met deze certificering geven we invulling aan ons eerder gestelde MVO-doelstelling om een voor de klant duurzaam herkenbaar product te creëren”, aldus Robert Ketelarij, CEO Greenco. “Binnenkort zal het duurzame product te herkennen zijn aan het ‘On the way to PlanetProof’- logo op de verpakkingen."

Greenco streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en een zo lekker mogelijke smaak van haar mini-groente. MVO ziet zij als een integraal onderdeel van dit streven. Van de productie tot het verpakken en vermarkten van de producten; overal past Greenco deze grondgedachte toe. Door te handelen met oog op de lange termijn en door goede samenwerking met partijen in de keten, kan zij consumenten blijven voorzien van de beste mini-groente.
 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Op naar Malta

Bij Olsthoorn Greenhouse Projects worden de voorbereidingen getroffen voor een te bouwen kas op Malta....