Oderings Nurseries kiest voor Priva Compass

26-01-2022    09:20   |    Goedemorgen

Onlangs werd bij Oderings Nurseries & Garden Centres de Priva Compass klimaatcomputer met Priva Connected abonnement in gebruik genomen. De telers hebben sindsdien de controle over de nieuwe Cravo-kas, die via de Priva Compass gebruikmaakt van de nieuwste speciale Cravo-software.

Om het klimaat in de nieuwe Cravo kas zo goed mogelijk te kunnen regelen, heeft Oderings Nurseries voor de Priva Compass gekozen. De Compass zorgt ervoor dat bijvoorbeeld het uitschuifbare dak en de schermen van de Cravo kas automatisch open en dicht gaan. "Priva Compass is een gebruiksvriendelijke en duurzame oplossing waarmee je eenvoudig jouw gewassen beheerst door te sturen op drie verschillende aspecten: fotosynthese, klimaat en irrigatie. Priva Compass neemt het gewas als uitgangspunt en helpt je bij het laten groeien van jouw bedrijf."

Priva Connected
Het Priva Connected pakket maakt het voor telers mogelijk om hun teeltinstallatie op afstand te besturen. "Beheer en monitor uw klimaat, water en energie op afstand en pas strategieën snel aan vanaf jouw smartphone, tablet of laptop. Waar en wanneer je maar wilt. Onze lokale partner Advanced Hort verzorgde de installatie van de Priva Compass en het Priva Connected abonnement bij Oderings Nurseries & Garden Centres."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws