Nog 24 uur om fietsvakantie te winnen!

06-07-2018    10:07   |    Goedemorgen

De inschrijving voor ons Tourspel Bonjour Le Tour stopt morgen met de start van de Tour. Je hebt dus nog maar een etmaal om jouw winnende team in te voeren.

Ben jij de wielerexpert in de tuinbouw? We hebben aan de inschrijvingen gezien dat veel prominente bedrijven een team of expert hebben afgevaardigd om deel te nemen aan ons Tourspel Bonjour Le Tour. Wil jij ook meestrijden om de eervolle vermelding EN een geheel verzorgde fietsvakantie met Bike Villas Mallorca dit najaar? 

MELD JE DAN NU AAN, NU HET NOG KAN!

Je schrijft een team in van tien renners waarvan jij denkt dat ze het meest in de top-10 van etappes zullen eindigen. Daar verdien je punten mee. Je mag ook drie reserves aanmelden, voor het geval er renners uitvallen. Daarnaast kun je elke etappe extra punten verdienen door een Joker in te zetten: een renner uit je eigen team of daarbuiten waarvan je denkt dat hij de etappe gaat winnen. Zijn punten tellen die etappe dubbel. Tot slot verdien je ook nog punten met het correct voorspellen van de Top-3. Kortom, alleen de echte Tour-experts zullen bovenin eindigen... 

De winnaar krijgt van ons en onze sponsor Bike Villas Mallorca een geheel verzorgd fietsweekend dit najaar op het eiland Mallorca. Uiteraard een prachtige prijs! 

Je hebt nog 24 uur om jouw winnende team in te voeren!

PS Mocht je nog geen Bonjour Le Tourposter hebben ontvangen, stuur dan nu een mailtje naar doriene@tuinbouwcommunicatie om jouw exemplaar gratis te ontvangen!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws