Nieuwe KAS verschenen: ontvang 'm gratis thuis!

Nieuwe KAS verschenen: ontvang 'm gratis thuis!

De nieuwste uitgave van KAS Magazine valt vanaf vandaag door de bus bij ontvangers. In deze editie een uitgebreid interview met Marc, Bas en Tom Koene van SK Roses, een reportage over thee telen in Nederland, een gesprek met Adri Bom-Lemstra en nog veel meer.

De eerste KAS Magazine van dit jaar valt op een bijzonder moment door de bus. Veel sierteeltbedrijven zijn druk in de weer om het hoofd boven water te houden, terwijl veel groentebedrijven overuren maken door de grote vraag naar voedingsmiddelen. Tegelijkertijd proberen toeleveranciers en dienstverleners zoveel mogelijk door te werken om tuinbouwondernemers zoveel mogelijk te ondersteunen.

KAS, hét magazine voor tuinbouwondernemers, kan wellicht wat nuttige en prettige afleiding bieden in deze tijd. Tal van bedrijven uit de tuinbouw komen in de nieuwste uitgave aan het woord over zaken als ondernemen, energie, innovatie, duurzaamheid, ontwikkeling en teeltoptimalisatie. Onderwerpen die ook nu nog van groot belang zijn voor het functioneren van de sector. De broers Marc, Bas en Tom Koene vertellen daarnaast onder andere over de uitdagingen die zij de laatste jaren als SK Roses aangingen.

KAS nu gratis op huisadres!
Abonnees die KAS Magazine op hun werkadres ontvangen, maar daar door de huidige omstandigheden momenteel niet kunnen zijn, kunnen nu ook gratis een exemplaar op hun thuisadres toegestuurd krijgen. Hiervoor zijn extra exemplaren gedrukt. Wil je KAS 1 ook gratis thuisgestuurd krijgen? Stuur dan een e-mail naar info@kasmagazine.nl met je naam en adresgegevens.

Daarnaast zal KAS Magazine ook eerder dan normaal online worden gezet, zodat de uitgave ook digitaal kan worden gelezen. Het streven is om de uitgave voor het weekend beschikbaar te maken op www.kasmagazine.nl.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v