Nieuwe directie HORCONEX

Nieuwe directie HORCONEX

Sinds 1 januari 2021 bestaat de directie van HORCONEX uit drie nieuwe directieleden. Het professionele fundament dat hiermee is gelegd, creëert de basis voor groei en marktuitbereiding naar verschillende Europese landen.

"Als marktleider in glastuinbouwprojecten in Frankrijk en Zwitserland is HORCONEX klaar om klanten in andere Europese landen kennis te laten maken met HORCONEX. Van ontwerp tot realisatie, het HORCONEX team ontzorgt, adviseert, ontwerpt en realiseert een klant specifieke oplossing waarin kwaliteit en service centraal staan. Als compleet project of per onderdeel van het project waarbij onze expertise ligt op het gebied van kassenbouw, scherming, verwarming en solarkassen", aldus Vincent Kuijvenhoven, Commercial Director bij HORCONEX.

De vernieuwde samenstelling van de directie wordt gevormd door Operational Director Xander van der Wilk, Financial Director Jeroen Heemskerk en Commercial Director Vincent Kuijvenhoven. Alle drie met ruime ervaring in verschillende facetten van de internationale glastuinbouw.

HORCONEX is sinds 1986 actief in de glastuinbouw met een sterke focus op Frankrijk. Tweede en derde generatie klanten kiezen voor een voortzetting van de samenwerking met HORCONEX voor de toepassing van de nieuwste innovaties. "We hebben een jong team van professionals met elk zijn of haar eigen specialisme. Voor de overige disciplines werken we samen met vaste partners", aldus Xander van der Wilk, Operational Director.

"Met HORCONEX Screening en Horconex Solar hebben we al veel klanten in Nederland. Met HORCONEX Heating en HORCONEX Greenhouses zijn we nu actief in Nederland. Belangrijk hierbij is, zoals oprichter Cees van Uffelen altijd heeft uitgedragen, de klant centraal te stellen en er voor zorgen dat deze tevreden is. Wij kijken ernaar uit om opdrachtgevers in de glastuinbouw te verrassen met de meest betrouwbare, innovatieve en efficiënte oplossingen", aldus Vincent Kuijvenhoven.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v