Artisan opent drive-in

07-04-2020    11:14   |    Goedemorgen

Artisan start deze week met een drive-in voor de consument. De orchideeenkweker doet dit niet alleen, ook de producten van collega kwekers Kwekerij De Liesvelden en Kwekerij De Sassenhof zijn bij de kwekerij in Nieuwaal te koop.

Door de wereldwijde coronacrisis en de noodgedwongen maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan, is de sierteeltmarkt lamgelegd. Om de producten toch te kunnen verkopen én de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen, start het bedrijf daarom een drive-in bij de kwekerij. Niet alleen de orchideeën van Artisan, maar ook de (vaste) tuinplanten van Kwekerij De Liesvelden en perkgoed van Kwekerij de Sassenhof zijn hier te koop. De kwekers besloten de krachten te bundelen om het voor de consument zo aantrekkelijk en makkelijk mogelijk te maken hun producten te kopen. Consumenten kunnen de producten vanuit de auto bekijken, aangeven wat zij willen kopen en vervolgens contactloos afrekenen. Op vrijdag 10 april (Goede Vrijdag) en zaterdag 11 april gaat de verkoop van start. De openingstijden vanaf dan zijn In het weekend van 9.00-15.00uur. 
 
Online via Bol.com
Om zoveel mogelijk consumenten blij te kunnen maken met orchideeen, zijn sinds vorige week de producten van Artisan ook online te koop! In samenwerking met Bol.com zijn de Original Orchids en 4 –en 5 takkers in verschillende kleuren online verkrijgbaar. Ook de witte Original Orchids in het stoere, stalen frame is nu via de grootste webwinkel van Nederland beschikbaar.  
 
Artisan – Handmade orchids
Artisan betekent ambacht en benadrukt het verfijnde vakwerk, die de mensen bij Artisan in de vingers hebben. Artisan onderscheidt zich in een superieure kwaliteit orchidee. Een Phalaenopsis met veel takken en bloemen in compact formaat. Met dit vakwerk weten ze een product te telen, waarbij er gestreefd wordt naar een ‘onverwoestbare’ creatie met een enorme sierwaarde door de hoeveelheid bloemen. Allen herkenbaar door de ambachtelijke potcover of verpakkingsdoos, in Artisan uitstraling. Meer informatie over Artisan op: http://www.artisan-orchids.com/


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister terug: Solvent

ACTUEEL HORTI THEMA - Joost de Jong van Solvent was vanochtend op Paprika te horen in het kader van het...