Mustang Demolition donderdag op Paprika

20-10-2020    10:20   |    Goedemorgen

THEMA SLOOP & GEBRUIKT - Donderdag is Mustang Demolition te horen op Paprika Tasty Radio. Het bedrijf richt zich op het snel, vakkundig en veilig ontmantelen van glastuinbouwbedrijven in de ruimste zin van het woord. Mustang demonteren alle materialen en scheidt de aanwezige componenten, voor hergebruik of een gemakkelijke afvoerstroom naar verwerkers.

In de live uitzending op Paprika Tasty Radio hoor je meer over de activiteiten van Mustang Demolition en de wijze waarop het bedrijf jou kan helpen. Je hoort het gesprek met Mustang Demolition donderdag tussen 11.00 en 12.00 uur. Kun je niet meeluisteren? Luister het gesprek dan later terug via goedemorgen.podbean.com.

Mustang Demolition is niet het enige bedrijf dat deze week te horen is in het kader van het actuele horti thema Kassensloop & Gebruikt. Zo is morgen ook Force te horen, is donderdag Hortimat te gast en vrijdag Olsthoorn Greenhouse Projects.

Schakel deze week elke ochtend om 10.00 uur in op de tuinbouwzender om niets te missen rond dit thema en hoor wie er nog meer te gast zijn.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws