Moederdaginspiratie via livestream

Moederdaginspiratie via livestream

Bloemen- en plantendetaillisten kunnen woensdagavond 21 april om 19.00 uur via Facebook of YouTube deelnemen aan het livestreamevent 'Moederdaginspiratie in coronatijd'. In een anderhalf uur durend programma geven toparrangeurs Hanneke Frankema en Dini Holtrop een masterclass en zijn er interviews met influencers en bloemisten. Krijn Schuitemaker presenteert de avond en speelt kijkersvragen door. Plantion, VBW en Groothandelscentrum Plantion organiseren het event.

Uiteraard draait alles tijdens het livestreamevent om bloemen en planten voor Moederdag (9 mei). Van rozen wordt nog steeds elke moeder blij. Maar wat kunnen we bijvoorbeeld met Vanda, Lisianthus, Passieflora of Tillandsia? De erkende arrangeurs Hanneke Frankema en Dini Holtrop gaan voor de camera's in Groothandelscentrum Plantion aan de slag met bloemen, planten en steekschuim. Kijkers hoeven niet mee te schrijven, want er komen filmpjes en materialenlijsten beschikbaar op www.vbw.nu.

Influencer
Presentator Krijn Schuitemaker (bekend van NOS en Eurosport) zal de arrangeurs de vragen stellen die hem of de kijkers op de lippen branden. Verderop in het programma interviewt hij bloemen- en planten influencer Joyce Verwey. Wat houdt haar werk in? Hoe kan een bloemist een influencer inzetten voor lokale productpromotie? En waarom is het slim om daarvoor de app 'Taste the Green' te gebruiken? Een bloemist die al met 'Taste the Green' werkt, vertelt over haar ervaringen.

Steeds professioneler
De enthousiaste reacties op de livestreamevents voor Kerstmis en Valentijnsdag waren reden voor de initiatiefnemers om ook voor Moederdag een avond te organiseren. Het blijkt een goed instrument om in deze tijd de bloemist te inspireren. Daarbij worden de events bij Plantion steeds professioneler, met bijvoorbeeld een presentator en drie camera's voor vlotte beeldwisselingen. De livestream voor Valentijnsdag werd door meer dan 400 bloemen- en plantendetaillisten live bekeken en had inclusief terugkijken een bereik van 6.000 geďnteresseerden. Ook dit keer wordt op grote belangstelling gerekend.

Initiatief
Het livestreamevent is een gezamenlijk initiatief van Plantion, Groothandelscentrum Plantion en VBW, brancheorganisatie voor bloemisten. Bloemen- en plantendetaillisten en overige geďnteresseerden kunnen deelnemen via deze link.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v