Team Agro NL strijkt neer in West-Nederland

19-04-2018    09:03   |    Goedemorgen

Team Agro NL, de nieuwe PR-koepel voor de land- en tuinbouw, organiseert vanavond een informatiebijeenkomst in Zoetermeer. Hier ontvouwt Team Agro NL haar plannen om, door samen op te trekken, de sectorpromotie te versterken. Stip aan de horizon is een beter imago voor de hele sector.

Team Agro NL wil geen nieuwe belangenbehartiger zijn, maar functioneren als koepel waarin bestaande pr-initiatieven samenwerken. Samen optrekken moet resulteren in een effectieve en krachtige communicatie en pr voor de hele sector. Want, vindt Team Agro NL: structurele pr is harder nodig dan ooit! Tijdens de informatiebijeenkomst worden boeren, tuinders en bedrijfsleven gevraagd het initiatief te steunen. Doel is met elkaar samen te werken voor een betere beeldvorming van de Nederlandse land- en tuinbouw.

Team Agro NL werd in januari opgericht door een groep ondernemers. Uniek aan het initiatief is dat voor het eerst alle type landbouwsectoren en alle soorten ondernemers de handen ineen hebben geslagen: gangbare boeren, biologische boeren, natuurboeren, veehouders, akkerbouwers en tuinders trekken samen op.
Eerdere bijeenkomsten van Team Agro NL in Dalfsen, Veenendaal en Veghel trokken ruim honderd boeren en tuinders.

De informatiebijeenkomst vindt vanavond van 20.00 tot 22.30 uur plaats bij het GroentenFruit Bureau, Louis Pasteurlaan 6, 2719 EE Zoetermeer. Zie ook: www.teamagro.nl


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Jack Ma bezoekt WUR

Jack Ma, oprichter van de Jack Ma Foundation en medeoprichter en voormalig uitvoerend voorzitter van Alibaba...