Open dag bij Decofresh

06-09-2022    09:17   |    Goedemorgen

Binnenkort introduceert Decofresh een aantal nieuwe soorten rozen. Tijdens een open dag kom je er van alles over te weten, zo laat Peter van Delft van Decofresh weten.

"Deze soorten zitten al wat langer in de pijpleiding, de kwaliteit is nu top, en we zijn er klaar voor de markt op te gaan met deze fantastische rozen. Verder zijn er een heleboel gevestigde soorten te zien, maar ook vele specialties. Een aantal veredelaars zullen tevens toekomstige soorten tentoonstellen."

Marktsituatie
"Het voelt alsof we weer gaan beginnen met een nieuw seizoen", aldus Peter van Delft, "een nieuw seizoen met andere marktsituatie en andere omstandigheden. Wat brengt de toekomst? Wij proeven een hoop onzekerheid in de markt, zeker met betrekking tot de rozensector. Wat gebeurt er met Hollandse rozenkwekers in de winter? Hoe gaat het in Kenya, en wat verwachten we uit Zuid Amerika?"

Open dag
Decofresh organiseert daarom een open dag om met de relaties bij te praten over kansen en mogelijkheden. En ondertussen alle bestaande en nieuwe soorten te laten zien. Natuurlijk onder het genot van lekkere broodjes en wat te drinken. Het event vindt plaats op donderdag 8 september tussen 9.00 en 14.30 uur.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

VertiFarm goed van start

De eerste dag van de nieuwe vakbeurs VertiFarm in Dortmund is succesvol verlopen. De opkomst overtrof de...