Maak kans op gratis ontbijt in de Week van de RIE

09-06-2021    09:55   |    Goedemorgen

De week van 21 tot en met 25 juni is de jaarlijkse Week van de RIE. Je kunt dan elke ochtend om 8.00 uur deelnemen aan de ontbijtsessie ‘Maak een vliegende start met je RIE’ van Stigas. En je maakt ook nog eens kans op een gratis ontbijtje.

Deze actie is gratis voor iedereen die wil starten met de RIE (risico-inventarisatie en -evaluatie), maar er nog geen tijd voor vrij heeft kunnen maken. "Tegen iedereen met koudwatervrees zeggen we: het is niet moeilijk en je hebt er echt wat aan!", aldus Stigas.

Na afloop van de sessie weet je wat een RIE is, waarom je als ondernemer niet zonder kan en wat je moet doen om er een te maken. "Weet je wat, doe gewoon mee met deze ‘ontbijtstart’. Heb je na afloop nog vragen? Je kunt ze stellen aan je adviseur. Hij of zij blijft jou een week lang begeleiden. Onder de deelnemers verloten we ook nog eens 10 ontbijten. Als dat geen goede start van de dag is!"

Houd alvast tijd vrij in je agenda. Het kost je maximaal 45 minuten. Elke ochtend is er plaats voor slechts 20 deelnemers, maar vol is vol. Deze actie geldt alleen tijdens de Week van de RIE. Kijk voor meer informatie over deze week op www.weekvanderie.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Even met vakantie!

De redactie van Goedemorgen gaat twee weken met vakantie. Daarom is de nieuwsbrief van vandaag even de laatste...