Van Schie Potlelies start uitlevering Chrysanne

17-07-2018    14:17   |    Goedemorgen

Van Schie Potlelies heeft haar assortiment uitgebreid met de teelt van Chrysanne Grandezza en start deze week met het uitleveren van deze getopte potchysant. De Chrysanne Grandezza is de absolute topper onder de potchrysanten en wordt gekenmerkt door een rijpere uitlevering van een compacte plant waarbij gegarandeerd alle knoppen in bloei komen. De Chrysanne Grandezza is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren in potmaat 13 en is uitsluitend onder het kwaliteitsmerk Decorum verkrijgbaar.

Van Schie is met deze uitbreiding toegetreden tot team Chrysanne. De Chrysanne varianten Nova Zembla en Supernova worden geteeld door Lionplant.

Van Schie Potlelies is in 30 jaar uitgegroeid tot de specialist op het gebied van lelies in pot. Jaarrond is er een breed assortiment potlelies met daarbij passende toegevoegde waarde verkrijgbaar. Onder meer de bijzondere stuifmeelvrije Roselily in pot wordt exclusief door van Schie geteeld.De topkwaliteit planten worden in de markt gezet onder het Decorum merk.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Toffe timelapse Combilo

Groente- en fruitspecialist Combilo heeft op Instagram een toffe timelapse gezet, waarbij je een kijkje krijgt...