Luister om 12.00 uur weer naar HortiContact LIVE

28-05-2020    10:26   |    Goedemorgen

Van 12.00 tot 13.00 uur kun je luisteren naar HortiContact LIVE op Paprika Tasty Radio. Gisteren werd het thema van deze week al bekend gemaakt: klimaatwisseling. Wat kun je vandaag verwachten?

Namens HortiContact zal Isabel Veenstra ingaan op het thema. Daarnaast belt presentator Aad Tijsen met Martin Veenstra van Certhon en Rinus Noordam van Noordam en Partner. En natuurlijk is er ook weer heel veel muziek te horen.

HortiContact LIVE is elke woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur te horen op tuinbouwzender Paprika Tasty Radio. Een luchtig lunchprogramma waarin elke week een actueel tuinbouwthema centraal zal staan. Zowel beursbezoekers als standhouders van HortiContact komen aan het woord via telefonische interviews. Ook zal het team van HortiContact dagelijks te horen zijn.

Stem straks dus van 12.00 tot 13.00 uur af op Paprika Tasty Radio voor een nieuwe uitzending van HortiContact LIVE. Download de Paprika-app voor iOS of Android of gebruik de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Dan mis je niets van dé tuinbouwzender van Nederland.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Welkom in de studio!

De studio van Paprika Tasty Radio heeft een kleine restyling ondergaan. De wand is vanochtend voorzien van een...