Lekker heet!

23-10-2018    10:19   |    Goedemorgen

De Real sweet chilli & jalapeno chips van WestlandPeppers is aan een smaakonderzoek onderworpen. De kleine 35 gram zakjes zien er cool uit met de gekke kleuren en foto's op de verpakking.

Volgens WestlandPeppers denk je bij handcooked chips uit de UK al snel aan een stel gekke Engelse gasten die in een schuur wat moois staan te produceren. Dit is niet het geval bij deze chips want Real crisps is een onderdeel van de Tayto group UK wat de derde snack maker in de UK is. Maar dat mag de pret niet drukken om deze chips aan een smaaktest te onderwerpen.

Om te beginnen hebben ze die typische hardheid van Engelse handcooked chips, aldus Westlandpeppers. De heetheid is vaak bij chips die heet moeten zijn een zwak punt, maar niet bij deze Real chips. De heetheid is echt aanwezig en genoeg heet om wat zweet op het voorhoofd te toveren. Er zullen genoeg mensen zijn die dit serieus te heet vinden maar voor de liefhebber zijn ondanks de geringe grote van deze zakjes de Real chips wel een aanrader.

Voor enthousiaste chips makers in de lage landen, bij Westlandpeppers weten we wel hoe je echt groen jalapeno poeder moet produceren, dus dan moet je even contact met hen opnemen. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

VIDEO: Timelaps van IFTF

De internationale beurs IFTF in Vijfhuizen is weer achter de rug. De organisatie heeft een leuke timelaps gemaakt. Loop je mee nog een...

Nagenieten van de FHTF

We hebben er weer van genoten, van de Trade Fairs in Aalsmeer en Vijfhuizen. Ontzettend mooie stands en enorm veel leuke mensen gesproken....