Landen bundelen krachten op IPM Essen

11-12-2018    10:06   |    Goedemorgen

In totaal 17 landen presenteren hun innovaties in een gemeenschappelijk stand van hun land tijdens de IPM Essen. Het onderstreept de internationale betekenis van de beurs voor de groensector.

Op deze veelzijdige stands kunnen bezoekers gemakkelijk bij meerdere bedrijven informatie vinden over landspecifieke producten.

Nederland behoort tot de grootste exposerende landen op de IPM Essen. Daarom organiseren ze tegelijkertijd twee overkoepelende gemeenschappelijks stands. Royal Flora Holland is met 35 exposanten vertegenwoordigd. Hier staat de toekomst van de groene branche centraal. BIZZ Holland is voor de zevende keer met een eigen gemeenschappelijke stand aanwezig. 


Andere landen die zich gezamenlijk presenteren zijn België, China, Costa Rica, Denemarken, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, India, Israël, Mexico, Polen, Portugal, Spanje, Sri Lanka, Taiwan, Verenigde Staten en Hongarije. 

De IPM Essen is van 22 tot 25 januari 2019.

 

 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Opti-flor start dealernetwerk

Op donderdag 21 maart werd aan Bloemen Kicken uit Maastricht de allereerste dealerkit uitgereikt. Met de realisatie van een dealernetwerk...